Pot vol dromen

Met de actie ‘Pot Vol Dromen’ stapt samenvoorwetteren naar Wetterse bevolking. “We willen weten waar de Wetteraars over dromen (of net van wakker liggen).” klinkt het bij de lokale samenwerking tussen cd&v, open Vld, Eén Wetteren en onafhankelijken.

Afgelopen maanden werden de Wetterse jongeren en 60-plussers bevraagd. Jeugd- en ouderenverenigingen ontvingen potten die ze letterlijk vol mochten steken met hun dromen. Ook via sociale media en onderstaand formulier mochten ze laten weten hoe een ideaal Wetteren er volgens hen uitziet. Daarna gingen we met hen in gesprek over al deze dromen.

Nu is het aan jou om te laten weten hoe een ideaal Wetteren er voor jou uit ziet! Er landde een Pot-Vol-Dromenkaartje in elke Wetterse brievenbus. Breng je ingevuld kaartje mee naar onze nieuwjaarsreceptie of vul onderstaand formulier in en maak kans op een mooie prijs!

We vinden het heel waardevol om te luisteren naar de bevolking. Die inbreng is cruciaal, want de komende weken en maanden schrijven we aan ons verkiezingsprogramma. Met al deze dromen willen we er voor zorgen dat onze gemeente ook na 2024 de goede richting uitgaat.