groot zomerfeest 2024

Samen voor Wetteren nodigt jullie met plezier uit op haar Groot Zomerfeest op 25 augustus aan Vurstraat 6, Wetteren.

– vanaf 14u: wandel / fietstocht met pannenkoek en koffie
– aansluitend: terras met bar, springkasteel en grime
– vanaf 18u: foodtruck met broodjes, hamburgers en frietjes

Door gezellig te komen zomeren leren we elkaar beter kennen en geef je ons een steuntje in de rug. Breng gerust familie, vrienden en buren mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

tickets: bij onze kandidaten en bestuursleden of via dit formulier.
All-in: €16 | <12j: €8 | <6j: €0
Enkel foodtruck: €13 | <12j: €6 | <6j: €0

ontbijt 2024

Op zondag 2 juni vanaf 8.30u nodigt Samen voor Wetteren je hartelijk uit op haar ontbijt! Door lekker te komen eten (of af te halen) geef je ons een steuntje in de rug en leren we elkaar beter kennen. Breng gerust familie, vrienden en buren mee naar Zaal Dasseveld. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

We voorzien een heerlijk ontbijtbuffet met o.a. een glaasje cava of fruitsap, een mengeling van pistolets, sandwiches en ontbijtkoekjes, ruime keuze aan beleg, eitjes, yoghurt, granola, vers fruit, koffie en thee… De kinderen kunnen tussendoor ook terecht op het springkasteel.

Kaarten kosten €20 voor volwassen, €10 voor kinderen (<12 jaar) en gratis voor peuters. Inschrijven kan online of bij de bestuursleden van onze partijen. Bij vragen kan je contact opnemen met eetfestijn@samenvoorwetteren.be.

Heel graag tot dan!

eetfestijn 2024

Op zaterdag 20 en zondag 21 april nodigt Samen voor Wetteren je hartelijk uit op haar eetfestijn! Door lekker te komen eten (of af te halen) geef je ons een steuntje in de rug en leren we elkaar beter kennen.

Je hebt keuze uit warme beenhesp, balletjes in tomatensaus of een Indische groentecurry (veggie). Kaarten kosten €22 voor volwassen en €12 voor kinderen (<12 jaar). Inschrijven kan via een online formulier of bij de bestuursleden van onze partijen. Bij vragen kan je contact opnemen met eetfestijn@samenvoorwetteren.be.

Heel graag tot dan!

onze kandidaten

Burgemeester Albert De Geyter zal onze lijst trekken, gevolgd door stuk voor stuk sterke kandidaten.

Nog niet alle namen zijn bekend, maar wie al zeker kandidaat is voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober 2024 vind je hieronder in alfabetische volgorde.

Nieuwjaarsreceptie

Samen bouwen aan een sterke toekomst!

U bent van harte uitgenodigd voor onze NIEUWJAARSRECEPTIE OP ZONDAG 21 JANUARI 2024 vanaf 11.00 uur in “Het Winterhof”, Smetledesteenweg 142 te Wetteren.

Laten we samen het glas heffen op een jaar vol politieke visie, betrokkenheid en samenwerking. Uw aanwezigheid maakt het verschil. Op naar een succesvol nieuw politiek hoofdstuk!

PS: Je vond in je brievenbus onze nieuwjaarskaart met een “Pot Vol Dromen”-strookje. Deponeer dit strookje met jouw droom voor Wetteren in de pot op onze receptie, of vul hem online in. Maak als bedanking kans op een mooie prijs.

Pot vol dromen

Met de actie ‘Pot Vol Dromen’ stapt samenvoorwetteren naar Wetterse bevolking. “We willen weten waar de Wetteraars over dromen (of net van wakker liggen).” klinkt het bij de lokale samenwerking tussen cd&v, open Vld, Eén Wetteren en onafhankelijken.

Afgelopen maanden werden de Wetterse jongeren en 60-plussers bevraagd. Jeugd- en ouderenverenigingen ontvingen potten die ze letterlijk vol mochten steken met hun dromen. Ook via sociale media en onderstaand formulier mochten ze laten weten hoe een ideaal Wetteren er volgens hen uitziet. Daarna gingen we met hen in gesprek over al deze dromen.

Nu is het aan jou om te laten weten hoe een ideaal Wetteren er voor jou uit ziet! Er landde een Pot-Vol-Dromenkaartje in elke Wetterse brievenbus. Breng je ingevuld kaartje mee naar onze nieuwjaarsreceptie of vul onderstaand formulier in en maak kans op een mooie prijs!

We vinden het heel waardevol om te luisteren naar de bevolking. Die inbreng is cruciaal, want de komende weken en maanden schrijven we aan ons verkiezingsprogramma. Met al deze dromen willen we er voor zorgen dat onze gemeente ook na 2024 de goede richting uitgaat.

Uitnodiging zomerfeest

Samen voor Wetteren nodigt jou en jouw familie vriendelijk uit op haar 4de zomerfeest op zondag 27 augustus in de parochiezaal van Wetteren-Ten-Ede, Wetterensteenweg 2.

Op het programma staat o.a. vanaf 14u een wandel- of fietstocht, pannenkoek met koffie tijdens de tocht en vanaf 18u een foodtruck met broodjes, hamburgers en frietjes, springkasteel, gezellig samenzijn…

All-in: € 16 | kinderen tot 12 jaar: € 8 | kinderen tot 6 jaar: gratis
Enkel foodtruck: € 13 | kinderen tot 12 jaar: € 6 | kinderen tot 6 jaar: gratis

Inschrijven bij de bestuursleden, via telefoon (0485 94 19 01) of via e-mail naar luc.de.vreese@scarlet.be

Bundelen van krachten

Samenvoorwetteren wil vanaf 2024 een frisse wind door Wetterse politiek laten waaien.

‘Samenwerken op een geloofwaardige manier, zonder oeverloos gekibbel en wars van alle politieke spelletjes’: da’s het strijdplan waarmee samenvoorwetteren volgend jaar naar de Wetterse kiezer wil stappen. De gloednieuwe partij is een krachtenbundeling van de Wetterse cd&v, de partij Eén, Open Vld en onafhankelijken.

Continue reading “Bundelen van krachten”